Marketing forum
Image default
Cadeau

De Australiër Feliks Zemdegs verdedigt zijn Red Bull Rubik’s Cube 3×3 speedcubing-titel

De Australiër Feliks Zemdegs verdedigt zijn Red Bull Rubik’s Cube 3×3 speedcubing-titel in Moskou op 17 november. De 23-jarige, de Usain Bolt van Rubik’s Cube genaamd, lost in sommige kringen zijn sensationele snelheid op en heeft 554 World Cube Association-wedstrijden gewonnen in zijn carrière inclusief de 3×3 wereldtitels in 2013 en 2015.
Zemdegs pakte de beroemde puzzel voor het eerst op toen hij 12 jaar oud was nadat hij was geïnspireerd door een YouTube-video en de scène over de hele wereld domineerde. Zijn 3×3 wereldrecord van 4,22 seconden is misschien recentelijk omvergeworpen, maar Zemdegs is nog steeds de te kloppen man in de Yota Arena.
Kampioenen worden gekroond in vier verschillende spelmodi. 3×3 Speed Cubing – het oplossen van de Rubik’s Cube zo snel mogelijk; Snelste hand – een uitdaging die de Rubik’s Cube met slechts één hand oplost; Re-Scramble – plaatst concurrenten die proberen een door de computer gegenereerd patroon zo snel mogelijk van een andere kubus te repliceren en; 3×3 Dames – een wedstrijd exclusief voor vrouwelijke deelnemers.

Wat zijn uw doelen voor de Red Bull Rubik’s Cube World Cup?
Ik zou graag het podium willen halen in zowel het reguliere oplossen als de snelste handgebeurtenissen, en het winnen van een van deze twee zou echt een leuke bonus zijn! Ik probeer gewoon goed te concurreren, als ik dat doe, zullen de resultaten voor zichzelf zorgen.
Welke snelheid denkt u dat mogelijk is in de toekomst? Als alle sterren waren uitgelijnd en alles

100 procent perfect zou verlopen?
Ik denk dat het mogelijk is om consequent een gemiddelde van vijf seconden plat te maken voor de 3×3 kubus, maar voor een enkele oplossing is alles tot twee seconden plat waarschijnlijk haalbaar vanwege hoeveel geluk er theoretisch mee kan spelen.
Ben je gemotiveerd door records of win je gewoon? Ik zie dat je record van 3×3 onlangs werd verslagen.

Hoe graag wil je dat terugkrijgen?
Ik word door beide gemotiveerd. Het winnen van een groot toernooi is geweldig, maar dat geldt ook voor het breken van een wereldrecord, op een iets andere manier. Het 3×3 enkele wereldrecord is nu op een punt waar veel geluk nodig is om het te verslaan, en dat is dus enigszins buiten mijn controle, dus het is niet echt een belangrijk doel meer.

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be