Marketing forum
Image default
Woningen

Offerte glas vervangen

 

Misvattingen van kopers van kunststof ramen
Het lijkt erop dat kunststof ramen al zo nauw in ons leven zijn binnengekomen en zo populair zijn dat er geen twijfel mag bestaan ​​over hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Het blijkt echter dat veel mensen dit materiaal nog steeds wantrouwen en op de ouderwetse manier de voorkeur geven aan gewone houten ramen.

Mythes over kunststof ramen.

Advies nummer 1. Plastic is niet milieuvriendelijk
Degenen die dat zeggen, maken in de eerste plaats ruzie met de naam van het materiaal. Wetenschappelijk klinkt het inderdaad een beetje “eng” – polyvinylchloride. Maar mensen verwarren gewoon de concepten van milieuvriendelijkheid en natuurlijkheid. Ja, plastic komt niet voor in de natuur, het wordt geproduceerd in een fabriek. Maar ze doen het in overeenstemming met alle internationale normen. En veiligheid van de menselijke gezondheid staat op de eerste plaats op deze lijst.

Bovendien wordt plastic al lang in ons dagelijks leven gebruikt. Bestudeer bijvoorbeeld de samenstelling van huishoudelijke apparaten in je keuken en je vindt er PVC in. Maar wilt u ze hiervan niet meer kopen?

Een ander argument is dat lood wordt toegevoegd aan de samenstelling bij de productie van polyvinylchloride. Ja, dit is waar, maar de hoeveelheid metaal is zo laag dat het op geen enkele manier invloed heeft op de menselijke gezondheid.

 

Advies nummer 2. Hout is beter dan plastic
Het hangt ervan af naar welke kant je kijkt. Hout is inderdaad een natuurlijk materiaal, misschien nog wel aantrekkelijker. Maar de voordelen van plastic zijn onder meer onderhoudsgemak. En volgens deze indicator is het een orde van grootte superieur aan hout, dat, moet ik zeggen, veel minder in de tijd wordt gebruikt, omdat het de neiging heeft om vocht op te nemen en te rotten.

En trouwens, er is een interessante statistiek, volgens welke bijna de helft van de burgers over de hele wereld de voorkeur geeft aan kunststof ramen, maar de resterende 50% is verdeeld tussen hout en metaal.

Advies nummer 3. Vuil tijdens installatie
Zeg dus degenen die blijkbaar nog nooit plastic ramen in hun huizen hebben geïnstalleerd en niet hebben gezien hoe het moet. Uiteraard brengt elk reparatiewerk bepaalde ongemakken met zich mee, ook als het gaat om vuilnis. Maar bij het plaatsen van kunststof ramen gebeurt dit nog steeds niet in zulke volumes dat ons bewustzijn trekt.

En er zijn manieren om de hoeveelheid vuil te verminderen, zoals het vooraf bedekken van de meubels met plastic. Wat verbruiksartikelen betreft, ruimen tegenwoordig bijna alle bedrijven die kunststof ramen plaatsen zichzelf op. Dit is inbegrepen bij de betaalde services.

Advies nummer 4. Hoe meer camera’s, hoe beter
Enerzijds is dit waar. Hoe meer glazen er in de verpakking zitten, hoe effectiever indicatoren zoals thermische bescherming. Een ander probleem is dat een groot aantal glazen niet altijd gerechtvaardigd is. Waar winter en zomer standaard zijn, is het bijvoorbeeld voldoende om een ​​tweekamer-eenheid met dubbele beglazing te installeren, of een eenkamer-eenheid waarin een van de glazen multifunctioneel is. Het belangrijkste, onthoud: hoe dikker de glaseenheid, hoe groter het gewicht van het product en, dienovereenkomstig, hoe groter de belasting van de muur.

Ramen met dubbele beglazing voor PVC-ramen

Advies nummer 5. Kunststof ramen ‘ademen’ niet
Helaas wordt een dergelijke conclusie getrokken wanneer ze beslaan op de ramen zien. De conclusie, moet ik zeggen, is onjuist, aangezien hetzelfde kan worden waargenomen met frames gemaakt van andere materialen: metaal of hout. Het gaat hier niet om waar het profiel van is gemaakt, maar hoe strak het raam tegen de muur past. En trouwens, als het glas beslaat, zijn er geen scheuren en verborgen gaten! Maar in het tegenovergestelde geval is er iets om over na te denken.

Ventilatieklep voor kunststof ramen Air-Box

Advies nummer 6. PVC is van hetzelfde type
Sommigen geven plastic ramen de schuld omdat ze alleen een standaard rechthoekige vorm en een witte kleur hebben. Dit is fundamenteel verkeerd, alleen zien we dit type dubbele beglazing het vaakst. Desgewenst kan de kunststof absoluut elke vorm krijgen (cirkel, driehoek, boog, polygoon, etc.). En om de kleur te veranderen, kunt u bijvoorbeeld ramen lamineren of plastic in bulk verven.

Brede mogelijkheden om de vorm en kleur van PVC-ramen te veranderen

Advies nummer 7. PVC-ramen zijn duur
Dit is over het algemeen belachelijk. Mensen die dat zeggen, zijn hoogstwaarschijnlijk nooit in het onderwerp geïnteresseerd geweest en hebben niet naar de prijslijsten gekeken. Tegenwoordig is plastic het meest betaalbare materiaal dat veel minder kost dan hetzelfde hout. Bovendien is het gemakkelijker te installeren, dus installatiediensten zijn goedkoper.

Kunststof ramen helpen besparen op elektriciteit

 

Offerte glas vervangen

Pvc Raam Prijs

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0139-ramen-prijzen.html