Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Jouw NVM makelaar in Almelo

Welkom bij jouw makelaar in de regio Wierden en Almelo

Met een makelaar in Almelo of Wierden voelt het vertrouwd om een nieuwe huis te kopen. En dat wil je natuurlijk doen met een goed resultaat niet waar? Maak daarom kennis met jahnig ter braak makelaars – Dé makelaar in Twente. Met kantoren in Enschede en Borne liggen we gunstig centraal in Twente en worden we daarom ook vaker als makelaar ingezet in Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Wierden, Losser en Delden en Denekamp. Onze expertises vallen uiteen in aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, woning taxateur, verhuurmakelaar en tot slot bedrijfsmakelaar.

Voor persoonlijke service en het beste resultaat kies je voor jahnig ter braak makelaars!

jahnig ter braak makelaars is vooral erg trots dat we uitstekend scoren op Funda.nl en Google met ontzettend tevreden klanten en een gemiddelde score van ruim een 9 op Funda.nl. Dat komt natuurlijk niet vanzelf, daar werken we hard voor met elkaar. Een goede klanttevredenheid is voor ons ontzettend belangrijk en dat laat zich gelukkig terugzien in onze klantervaringen. Natuurlijk besteden wij de grootste zorg aan de presentatie van onze woningen in diverse regio’s, die dankzij ons NVM-lidmaatschap ook op Funda geplaatst worden.

Makelaar in Almelo dat voor je klaarstaat

Jahnig ter Braak makelaars staat symbool voor persoonlijkheid en service. Dat is ook terug te zien in onze houding en de mensen uit ons team. We komen allemaal uit Twente en daar zijn we ook trots op. Nuchter, eerlijk en betrouwbaar. Belangrijke eigenschappen voor een makelaar vinden wij. Wij zetten jou en jouw huis op een eigen bijzondere manier in het zonnetje. We maken vakkundig prachtige foto’s en video’s van zowel binnen als buiten en plaatsen deze op alle mogelijke kanalen. Denk aan social media, onze website, Funda en op Google. iedere week update we ons woningaanbod in Almelo en omstreken die je als eerste direct kunt zien op onze facebookpagina en website. Ben je zeker van je zaak en weet je wat je wilt? Vul dan ons zoekformulier in en dan gaan wij voor jou aan de slag! Zelf ervaren hoe onze aan- en verkoopmakelaars te werk gaan? Kom eens kennis met ons maken of bel 053 – 430 7370. De koffie staat klaar!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Marcel Kon makelaars kun je terecht voor diverse diensten. We treden onder meer op als NVM aan- en verkoopmakelaar, maar ook als woningtaxateur en verhuurmakelaar. Oh, en wist je al dat we gratis én vrijblijvende waardebepalingen geven? Onze services op een rijtje:

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Woningtaxaties
  • Gratis waardebepalingen
  • Huur- en verhuur
  • Bedrijfsvastgoed

Woningtaxatie in Almelo

Woning kopen of verkopen in Almelo? Dan is het verstandig om een woningtaxatie te doen. Bij een woningtaxatie zullen onze TVI en NWWI erkende taxateurs een officieel waardebepaling rapport opstellen die voldoet aan richtlijnen zodat het waarderapport ook gebruikt kan worden om een financiering aan te vragen. Het taxatierapport van jahnig ter braak makelaars zal geaccepteerd worden door iedere geldverstrekker in Nederland.

Ook is het mogelijk om een gratis waardebepaling te doen via onze eigen website. We geven dan een indicatie van je huis op basis van je locatie, oppervlak, leeftijd en staat van de woning. Natuurlijk kun je ook gewoon langskomen op ons kantoor in Enschede of Borne. De deur staat altijd open of maak een afspraak via whatsapp, facebook of email.

Huis aankopen in Almelo

Een huis kopen doen de meeste mensen 1 á 2 keer hun leven dus dat is best bijzonder. Dat wil je het liefste doen met goed advies en het liefste met een expert erbij. Schakel daarom de aankoopmakelaar in Almelo in via jahnig ter braak en dan zoeken wij naar het juiste huis. Wij kennen de lokale huizenmarkt heel goed en kunnen daarom een betere prijs onderhandelen dan particulieren. Maak daarom gebruik van onze expertise en ervaring en schakel de aankoopmakelaars van jahnig ter braak voor het kopen van een huis in Almelo of omgeving.

https://www.jahnigterbraak.nl/