Marketing forum
Image default
Huishoudelijk

Hoeveel elektra heb je in je huis?

Vroeger had je geen elektra in huis en niemand wist was elektra was maar nu gebruiken best veel mensen elektra. Zelfs in een gemiddeld huishouden zijn er ongeveer zo een 90 elektra apparaten. Je moet even nadenken hoeveel dat eigenlijk is. Niemand gebruikte vroeger elektra en nu kan eigenlijk wel niemand zonder. Je gebruikt je telefoon al zo een 90 keer per dag dat is ook al zoveel. Tegenwoordig heb je ook elektra nodig om te kunnen werken. Alles verandert met de tijd mee: het werk is helemaal veranderd, veel banen zijn weg en er bij gekomen. De laatste paar jaren zijn de jaren waar de technologie het meest is veranderd. 10 jaar geleden hadden we nog lelijke oude telefoons en nu een telefoon waarmee je met je vinger alles kan aanklikken en kiezen. Je hebt dus ongeveer zo een 90 apparaten in je huis en je gebruikt er minimaal zo een 25 op een dag.

elektra apparaten 

Je hebt meerdere elektra apparaten dus in je huis waarvan je dus minimaal zo een 25 gebruikt op een dag zoals: stopcontacten, magnetron, oven, inductieplaat, lampen, televisie, spelcomputer,diepvries, koelkast en je telefoon en dit zijn er nog maar een paar. Tegenwoordig hebben we dit allemaal nodig om te overleven en alles goed te bewaren. Je kan nu goed je eten koud houden en het lang bewaren zonder dat het snel weggegooid moet worden. Elektra is pas sinds kort heel groot geworden en 100 jaar geleden zou niemand denken dat we zo zouden leven.

Telefoons 

De telefoon ook een elektra apparaat is ook pas sinds 8 jaar geleden heel goed gemaakt. Je hebt nu zoveel features op je telefoon wat je ook allemaal kan doen. Je hebt een facescan en nog veel meer functies tegenwoordig.