Marketing forum
Image default
Bedrijven

Het maatwerk inbouwzwembad dat bij u past

Wilt u een eigen zwembad in uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor optimale betrouwbaarheid, een hoge mate van comfort, duurzaamheid, betrouwbaarheid en uiteraard de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u op zoek bent naar een mooi maatwerk inbouwzwembad kunt u bij ons terecht voor een modern ontwerp, snelle inbouwmogelijkheden en de nieuwste technieken. Bovendien hebben wij al vele jaren ervaring, zodat u weet dat u te maken heeft met professionals.

Maatwerk polystone

Een polystone maatwerk inbouwzwembad kan al binnen een week bij u geplaatst worden. Dit komt door het prefab ontwerp van de zwembaden. Bij een prefab-ontwerp, ook wel prefabricage ontwerp, worden de materialen vooraf in de fabriek tot elementen gemaakt in plaats van op uw terrein. Zo hoeft er bijvoorbeeld geen rekening te worden gehouden met weersomstandigheden, waardoor het proces aanzienlijk sneller gaat en u binnen afzienbare tijd kunt genieten van uw maatwerk inbouwzwembad in eigen tuin. Uiteraard gaat er bij een prefab-ontwerp niks verloren van de mooie, luxe uitstraling van uw zwembad.

Maatwerk epoxy

Wilt u uw tuin en/of terras een geheel laten vormen met uw zwembad, dan is een epoxy maatwerk inbouwzwembad iets voor u. Bij dit soort zwembaden is er een hoge waterspiegel welke net zo hoog ligt als uw tuin en/of terras, waardoor het bad lijkt te zweven en er een groot geheel ontstaat. Door een verborgen overloopgoot wordt voorkomen dat de hoge waterspiegel voor overlast zorgt door bijvoorbeeld te overstromen.

Heeft u liever stromend in plaats van stilstaand water? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld eens aan een bronbassin, waarbij een bron wordt aangelegd waarvandaan water richting het zwembad stroomt.

Uw mag zelf de afmetingen van uw maatwerk inbouwzwembad kiezen. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld het budget en de ruimte die u beschikbaar heeft. Bovendien zorgen wij ook voor alle pompen, de verlichting en afdekking van het zwembad. Wilt u graag uw complete onderhoud aan ons overlaten? Ook dat is mogelijk!