Marketing forum
Image default
Marketing

Meer online zichtbaar zijn? Kies voor Go Online hét online marketingbureau in Nijmegen

Go Online is hét online marketingbureau in Nijmegen. De heren van Go Online hanteren de slogan: Your succes, is our succes! Middels een aantal fases zorgt Go Online ervoor dat jouw succes niet meer afhankelijk is van geluk.

Fases tot online succes

Samen met Go Online doorloop jij en jouw bedrijf zes fasen die zorgen voor meer leads, meer omzet en meer efficiëntie.

Fase 1: Strategie en doelstellingen bepalen: door een goede marketingstrategie te bedenken speel je beter in op de behoefte van je klanten. Go Online doet een gedegen klantonderzoek, concurrentieanalyse en formuleert met jou samen je marketingstrategie.

Fase 2: Design en ontwikkeling: wanneer de marketingstrategie geformuleerd is wordt je webshop, website ontworpen en ontwikkeld. Waarbij rekening wordt gehouden met de trends binnen de branche.

Fase 3: Automatisering en efficiëntie: je marketingstrategie wordt gekoppeld aan je eigen softwaresystemen voor een efficiëntere inzet van je medewerkers.

Fase 4: Content en testing: Go Online faciliteert in het aanleveren van content voor je marketingcampagne. Zij ontwikkelen en plaatsen content; denk hierbij aan video, fotografie en tekstuele informatie.

Fase 5: Lead marketing: Samen met jou bepaalt Go Online wat een lead voor jou waard is, waarvan op basis zij jouw lead marketing opstellen. Hierdoor trek je hooggekwalificeerde bezoekers naar je website.

Fase 6: Lokale zichtbaarheid: uiteindelijk werkt Go Online ook aan jou lokale zichtbaarheid. Denk hierbij aan het ontwikkelen van je logo en huisstijl, je offline communicatiemiddelen en offline reclame-uitingen.

In deze stappen zorgt Go Online er samen met jou voor dat je meer leads hebt, meer omzet en meer efficiëntie.

Online marketingbureau Nijmegen

Ben je op zoek naar iemand die jouw online zichtbaarheid kan verhogen en die net even verder denkt dan enkel automatische processen? Neem dan contact op met de heren van Go Online voor een vrijblijvend advies of kom langs op het kantoor in de Ooijpolder in Nijmegen. Samen lopen zij met jou alle fasen door waardoor je bedrijf gegarandeerd succes boekt! Bezoek de website www.goonline.nl