Marketing forum
Image default
Internet marketing

Glasned24: De Carglass voor uw woning.

Als u een sterretje of een barst heeft in de voorruit van uw auto, dan belt u ongetwijfeld Carglass. Maar wie belt u als u glasschade heeft aan een ruit of raam in uw woning? En nog belangrijker: wie belt u als u glasschade heeft in uw woning in Noord-Holland?

Als u glasschade heeft in uw woning in Noord-Holland, dan kunt u altijd terecht bij Glasned24. Glasned24 is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten glasschade, bijvoorbeeld van barsten of scheuren in uw raam tot een complete raam reparatie. Glasned24 is 24 uur per dag bereikbaar. Dus zelfs al mocht uw raam midden in de nacht kapot gaan, komen de glasmonteurs van Glasned24 bij u langs om het raam te reparatie of te vervangen. De monteurs komen bij u langs wanneer het u het beste uitkomt en deze gaan pas weer weg als u 100% tevreden bent. Indien er spoed komt kijken bij de reparatie dan kunnen de monteurs van Glasned24 binnen één uur bij u zijn om de schade te repareren. Bij aankomst van de monteurs zullen er eerst foto’s gemaakt worden van de schade is toegebracht aan het glas. Dit wordt door de monteurs gedaan, zodat zij dit kunnen doorsturen naar de verzekering. Indien u verzekerd bent voor ruit – en/ of glasschade, dan kan Glasned24 voor u de kosten bij de verzekering declareren. Glasned24 kan dit voor u doen omdat het bedrijf is aangesloten bij alle verzekeringen.

De glasmonteurs van Glasned24 hebben jarenlange ervaring op het gebied van glasschade en raam reparaties. Zij hebben namelijk allemaal hun sporen verdiend in de glaswereld en kunnen u hierdoor adviseren bij uw keuzes op het gebied van glas. Bijvoorbeeld als u twijfelt of u een geluidsdicht raam wilt hebben of een beter isolerend glas, kunnen de monteurs u advies geven wat de beste keuze is t.o.v. uw huis, het weer, de omgeving en uw levensstijl.

Voor meer informatie over Glasned24, het declareren van een raam reparatie of voor het maken van een afspraak met één van de monteurs, kunt u terecht op de website: glasned24.nl

https://www.glasned24.nl