Marketing forum
Image default
Bedrijven

Chocoladeletter verpakking

De juiste chocoladeletter verpakking is erg belangrijk. Er zijn duizenden producten op de markt, die strijden om de aandacht van je klanten. Door een goede verpakking zijn je producten goed herkenbaar en ook nog eens goed beschermd.

Wat is een chocoladeletter verpakking?

Een chocoladeletter verpakking is een verpakking die bestaat uit twee delen. Een doosje en een schuifhuls. In het doosje past elke letter van het alfabet en de schuifhuls zorgt dat deze veilig wordt afgesloten. Zo kun je jouw chocoladeletters veilig verpakken en bescherm je ze tegen schade.

Chocoladeletter als relatiegeschenk

Wil je een chocoladeletter weggeven als relatiegeschenk? Ook dan biedt Packaging.nl uitkomst. Naast de mogelijkheid die wij bieden om jouw chocoladeletter verpakking te bedrukken met jouw eigen huisstijl en logo, hebben wij ook de optie om verpakkingen volledig te personaliseren. Binnen elke order kun je namelijk elke verpakking een andere opdruk geven. Maak jouw relatiegeschenk nog persoonlijker door de verpakking te bedrukken met de naam van de ontvanger. Ook een uitkomst voor het sinterklaasfeest van jouw organisatie of gewoon voor thuis in de schoen!

Chocoladeletter doos GK7

Voor het verpakken van een standaard chocoladeletter van 200 gram is een speciaal formaat doos ontwikkeld. De GK7 chocoladeletter verpakking. Deze verpakking is precies op maat voor elke letter van het alfabet in 200 gram. Bij Packaging.nl laat je deze verpakking volledig naar wens ontwerpen en bedrukken. Het GK7 doosje wordt afgesloten met een schuifhuls, ook wel een sleeve genoemd.

Chocoladeletter sleeve

Een chocoladeletter verpakking wordt afgesloten met een schuifhuls. De sleeve beschermt de chocoladeletter en biedt een extra mogelijkheid de verpakking te personaliseren en productinformatie weer te geven. Zo worden jouw chocoladeletter doosjes nog leuker om weg te geven!