Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Welke fietsoplossing past bij jou?

Welke fietsoplossing past bij jou?

Voor iemand die niet zelf kan fietsen, zijn er verschillende oplossingen. Met deze oplossingen kun je met z’n tweeën met de fiets op pad. Er zijn verschillende redenen waarom je niet zelf meer zou kunnen fietsen. Toch er zijn wel goede mogelijkheden op toch weer op een fiets te  stappen. Op www.huka.nl vind je innovatieve oplossingen om iedereen een fiets of ander vervoermiddel te bieden.

 

Tandem

Op een tandem fiets zit je met z’n tweeën achter elkaar. Je kunt beiden trappen en jullie kunnen samen de controle over het stuur hebben. Een tandem fiets is prettig voor iemand die nog wel kan fietsen, maar hier wel hulp bij nodig heeft. Zo verdeel je het evenwicht en het trappen over twee personen. Je hebt verschillende mogelijkheden voor tandem fietsen. Namelijk een fiets voor volwassenen waar een van de twee een begeleider is en een tandem fiets voor ouder en kind.

 

Duofiets

Een duofiets is een driewieler waar je met z’n tweeën op kunt zitten. Je zit dan naast elkaar op een bestuurdersstoel en een passagiersstoel. De passagiersstoel is een draaibare stoel waarmee je gemakkelijk op en af kunt stappen. Het fijne aan een duofiets is dat de passagier tijdelijk eventjes kan stoppen met trappen en dat jullie niet evenwicht hoeven te bewaren en dus niet kunnen omvallen. 

 

Driewielerfiets

Op een driewielerfiets zit je alleen. Ze zijn er in kinderformaat en voor volwassenen en senioren. Een driewielfiets biedt meer stabiliteit en veiligheid aan mensen en kinderen die dit nodig hebben. Hierdoor kunnen ze weer zelfstandig boodschappen doen of naar school fietsen. Je hebt zelfs elektrische driewielers voor mensen die altijd graag hebben gefietst en er zo nu en dan weer een aantal uurtjes op uit willen trekken.

 

Proefrit

Lijkt het je leuk om een van deze opties eens te ervaren? Kom dan eens langs voor een proefrit. Zo kunnen jullie samen kijken welke fiets het meeste plezier bezorgt!

 

 

https://www.huka.nl/