Marketing forum
Image default
Bedrijven

Kunt u wanneer u uw huis verkoopt de inboedel achterlaten?

Huis verkopen inclusief inboedel

Wil je je huis verkopen inclusief inboedel? Wanneer iemand zijn/haar huis verkoopt, willen ze soms niet de hele inboedel meenemen naar de woning, omdat hier bijvoorbeeld niet genoeg ruimte voor is of ze andere meubels willen kopen.  In deze situatie is het mogelijk om je woning inclusief de inboedel te vekopen, wanneer de koper hier ook belang bij heeft. Deze mogelijkheid maakt het een stuk makkelijker voor jezelf, omdat je zo geen opslag hoeft te vinden of de meubels aan een andere partij hoeft te verkopen waar nog weer meer tijd aan vast zou zitten. Wanneer je je woning aan ons verkoopt kun je de inboedel die je niet mee wilt verhuizen naar je nieuwe woning zonder problemen achter laten. Wij halen dit er na verkoop uit.

 

Meubels meer verkopen

Wanneer de meubels meeverkocht worden met de woning, zitten hier voor de koper geen registratie kosten aanvast. Het is hierbij mogelijk om een aparte overeenkomst samen te stellen. Echter is het ook mogelijk om beiden in één overeenkomst te plaatsen. Hierbij is het wel van belang dat er een aparte prijs wordt opgenomen voor beiden.

 

Huis inclusief inboedel verkopen zonder afspraken

Wanneer je niet wilt vastzitten aan afspraken die gemaakt moeten maken voorafgaand aan de verkoop, of geen moeite wilt doen om verschillende overeenkomsten op te stellen, kun je je woning aan ons gemakkelijk verkopen. Wij kopen namelijk huizen inclusief gehele inboedel of een gedeelte ervan. Bij verkoop aan ons zorgen wij ervoor dat de meubels die blijven staan, na verkoop verwijderd worden uit de woning.

 

 

http://huisverkopenaanmakelaar.nl/