Marketing forum
Image default
Zoekmachine marketing

Help! Ik wil hoger in Google

Veel ondernemers willen hoger in Google, op1ingoogle.nl kan je hierbij helpen! Bij op1ingoogle.nl vraag je offertes aan van bedrijven die jou kunnen helpen met het stijgen met de Google ranking. Wat van belang kan zijn is dat je een landingspagina maakt of laat maken op het belangrijkste zoekwoord. Maar als je eenmaal in Google aan het zoeken bent is het voor de klant ook van belang dat jou pagina geen Google Penalty heeft gekregen. Lees in deze blog wat de termen landingspagina en Google penalty inhouden met hoger in Google te maken hebben.

Landingspagina om hoger in Google te komen

Hoger in Google kan je bereiken door het maken een landingspagina. Dit is een pagina dat geoptimaliseerd is op één focus zoekwoord. De pagina is specifiek ingericht voor bezoekers die binnenkomen, oftewel landen op die pagina. De bezoeker kan landen op je pagina via een zoekopdracht die de bezoeker in een zoekmachine heeft ingetypt. Om hoger in Google te komen is het dus belangrijk dat de pagina geoptimaliseerd is. Feitelijk is elke pagina op je website dus een landingspagina, maar bij een landingspagina wordt er extra ingezet om een bezoeker die met een specifiek doel binnen komt ook direct exact te laten vinden wat hij zoekt.

Pas op voor een Google Penalty

Wanneer je hoger in Google wilt komen moet je allerlei acties gaan ondernemen. Hierbij moet je echter wel oppassen, want dit alles is niet zonder risico. Je kan namelijk, wanneer je een fout maakt een Google penalty krijgen. Dit is een term die gebruikt wordt bij zoekmachine optimalisatie. Het betekent eigenlijk dat je wordt gestraft door Google. Je zou het kunnen vergelijken met een penalty in de sportwereld. Bij een overtreding wordt er een penalty uitgedeeld aan de tegenpartij. Een Google penalty krijgen, is dus zeker niet goed voor je website.