Marketing forum
Image default
Zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google met online marketing

Om hoger in Google te komen, heb ik online marketing nodig. Toen ik ging Googelen op ‘hoger in Google’ kwam ik vrij snel op een heleboel websites die mij daarmee konden helpen. Ik heb me verdiept in de websites en kwam op een gegeven moment op Doelbewust Online Marketing uit. Zij hebben mij zeer goed geholpen en mijn doel is zeker bereid. Wat mijn doel was en hoe het bedrijf me heeft geholpen om hoger in Google te komen lees je in dit blogje.

Doelbewust Online Marketing

Het bedrijf dat ik om hulp vroeg om hoger in Google te komen heet Doelbewust online marketing. Zij helpen veel klanten met hun zoekmachine optimalisatie (SEO). Het lukt ze ook met regelmaat op klanten op bepaalde zoekwoorden op nummer 1 in Google te krijgen. Dit kunnen ze doen op verschillende manieren, denk hierbij aan Google AdWords, linkbuilding of het schrijven van content. Hoe ze het voor elkaar krijgen om daardoor hoger te komen in Google durf ik niet te zeggen maar het zal vast wel werken, anders zou niemand het doen. Ik ben dus gaan vragen wat ze voor mij konden doen en in wat voor periode. Hier zaten bepaalde bedragen aan vast. Ten eerste hoeveel uur ze er aan moeten besteden per maand, en dan voor hoeveel maanden. Het is redelijk prijzig maar bij Doelbewust valt ook dat redelijk mee.

Resultaat

Mijn gewenste resultaat was dat ik binnen 3 maanden op nummer 1 zou komen met het zoekwoord wat ik had opgegeven. Nadat ze wat maanden bezig zijn geweest stond ik inderdaad na 3 maanden op nummer 1 in Google! Hoe geweldig is dat? Ik ben erg blij met het resultaat en heb er zeker geen spijt van dat ik Doelbewust Online Marketing heb ingeschakeld om hoger in Google te komen.

Wil jij nou ook hoger in Google komen? Dan raad ik jou zeker Doelbewust Online Marketing aan.