Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Een tafel van hoogwaardige kwaliteit kun je kopen in deze winkel in Zevenaar

Kalo Living is een erkend meubelmerk, opgericht door drie vrienden. Met samen meer dan 60 jaar ervaring in de meubelbranche, bedenken, ontwerpen en produceren zij de mooiste meubels. Denk dan aan eetkamerstoelen, eettafels, salontafels en fauteuils. Woon je in de buurt van Zevenaar en wil je bijvoorbeeld een tafel of stoel kopen? Dan maak je een afspraak om langs te gaan in de showroom van dit prachtige merk. Je ontdekt daar, of via de website, direct wat vooruitstrevend design, slimme materiaalkeus en een bijzondere uitstraling betekent. Daarnaast worden er scherpe tests op functionaliteit uitgevoerd, zodat je bij elk meubel te maken hebt met een sterke constructie waar je dus nog jarenlang van profiteert.

Prachtige tafels met een industriële look

De eettafel is bij velen dé eyecatcher van de woonruimte. Een tafel kopen in Zevenaar doe je daarom het best bij Kalo Living. In veel gevallen worden de tafels in het assortiment gemaakt met een eikenhouten tafelblad. Dit hout is ontzettend duurzaam, sterk en geeft een prachtige industriële uitstraling aan je eetruimte. Een zwart onderstel geeft nog een extra touch aan je tafel. De tafels brengen warmte en gelijk ook strakheid met zich mee. Twijfel je nog over welke tafel je het best kunt kopen en woon je in Zevenaar of omgeving? Dan is het een goed idee om de showroom eens binnen te wandelen om het assortiment in het echt te bewonderen.

Een ronde tafel voor een gezellig effect

De eettafel is een meubel waar veel aan wordt geleefd. Er wordt niet alleen ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds aan gegeten. Kinderen spelen aan tafel, er wordt gewerkt aan tafel en er worden bordspellen aan gespeeld. Het is daarom belangrijk om een tafel te kopen waar je nog lang van geniet. Wil je eens wat anders dan een rechthoekige tafel? Bekijk dan het aanbod aan ronde tafels via de webshop!

https://www.kalo-living.com/nl/