Marketing forum
Image default
Bedrijven

Een mooie tuin onderhouden

Onze natuur bestaat uit veel groen met mooie kleurencombinaties en veel dieren. Vaak zul je richting een natuurgebied moeten gaan om hiervan te kunnen genieten. Vooral als je in het centrum van een stad woont en maar een klein tuintje hebt of zelfs helemaal geen. Als je echter buiten het centrum van een stad woont, zul je vaker wel een tuin hebben van redelijk formaat. En als je dan van veel groen houdt, is het fijn om jouw tuin ook zó in te richten dat je genoeg planten hebt.

Veel groen planten in de tuin

Een goed onderhouden tuin geeft rust en is een genot voor de ogen. Er zijn ook genoeg opties om jouw tuin verschillende uitstralingen te geven. Ben jij iemand die weinig onderhoud wilt? Dan kun je het beste voor jaarplanten kiezen. Deze blijven langer dan één seizoen of één jaar leven. Als je echter groene vingers hebt, dan kun je meer experimenteren. Elk jaar nieuwe of per seizoen nieuwe, kleurvolle planten plaatsen zal dan meer jouw ding zijn. Zo krijg je telkens een nieuwe look. Ook zal het veel voldoening geven wanneer jij een prachtig uitziende tuin hebt. Pak een stoel erbij en geniet van alle kleuren, vogels en insecten.

Een opknapbeurt voor jouw tuin

Als je een nieuw huis hebt gekocht of lange tijd jouw tuin links hebt laten liggen, dan zal een tuin vaak veel onderhoud nodig hebben. Hierbij zal veel gesnoeid en omgegraven moeten worden. Al dit groenafval zal niet zomaar in één keer in jouw auto of aanhangwagen passen. Het is dan vaak een beter idee om een groencontainer te huren. Een groencontainer huren is makkelijk en zal snel worden geleverd, meestal al binnen 24 uur na de bestelling. Vul de groencontainer tot aan de nok toe en laat het weer ophalen door hetzelfde bedrijf. Zo hoef je zelf niet veel meer te regelen.

Een groencontainer huren, wat mag er wél en niet in?

Wanneer je een groencontainer hebt gehuurd, zal je aanwezig moeten zijn bij de levering. Dit is zodat je de juiste plek kunt aanwijzen voor plaatsing. In een groencontainer mag al het groen uit een tuin worden gegooid. Maar ook zwaardere en hardere materialen zoals boomstammen, stronken en takken mogen in een groencontainer gedaan worden. Wat er echter niet in gegooid mag worden, zijn grond, zand, aarde, steen, hout en fruit. Grond, zand, aarde en steen zorgen namelijk voor té veel gewicht en het is per slot van rekening geen groenafval.

https://www.afvalcontainersvlk.nl/groenafval-container/