Marketing forum
Image default
Bedrijven

Bestel snel je eiken picknicktafel van eikenpicknicktafel.nl voor een heerlijke zomer

De eiken picknicktafel die er worden geproduceerd bij eikenpicknicktafel.nl worden gemaakt van bijzonder goed materiaal. Dit betekent dat er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van massief eiken, waar vervolgens niet alleen maar tafels, maar ook banken van worden gemaakt. Dit materiaal wordt gebruikt omdat het lang meegaat en het geschikt is tegen de weersomstandigheden waar het mee te maken zal gaan krijgen. Je wordt hier gegarandeerd van een uitermate goede kwaliteit en de eiken picknicktafel wordt ook nog eens met de hand gemaakt. Je kunt op de website bekijken wat de diverse lengtes en breedtes zijn van de tafels die er worden gemaakt. Daarnaast kan je ook kijken naar de modellen die er beschikbaar zijn om te bestellen. Mocht je maat niet tussen de standaardmaten staan is dat geen enkel probleem, want je kunt ook je eigen maten doorgeven, zodat de tafel precies past in jouw tuin.

Unieke tafels

De eiken picknicktafel die wordt gemaakt bij eikenpicknicktafel.nl zijn ontzettend uniek. Dat wordt mogelijk gemaakt doordat de tafels met de hand worden gemaakt. Er wordt maatwerk aan de klant geleverd en daarnaast wordt er hier niet gewerkt met een voorraad. Dit gebeurt juist op bestelling, zodat de meest mooie resultaten kunnen worden behaald. Niet alleen woerden de tafels gemaakt van massief eiken, maar worden ook. Gemaakt. Van bijvoorbeeld aluminium of van boomstam. Daar kan je uiteraard zelf een keuze in maken wanneer je een eiken picknicktafel gaat bestellen. Ook kunnen er tafels worden gemaakt. Voor kinderen. Dit wordt dan gemaakt in een kleinere maat en die kan je dan naast de grote tafel zitten, zodat de kinderen hun eigen plekje hebben.

Levensduur van de tafel

De eiken picknicktafel wordt gemaakt van 5 cm dik hout en kunnen maar liefst meer dan tien jaar meegaan. Je kunt dus lang genieten van je tafel die je hier kunt bestellen. Heb je goed onderhoud aan de tafel gedaan? Dan gaat het nog wel langer mee dan 10 jaar. De materialen die worden gebruikt zijn onwijs stevig, net als de montage van de tafel.