Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte zaadzakjes: de duurzame reclameboodschap

Bedrukte zaadzakjes: de duurzame reclameboodschap

Het belang van goede reclame is enorm groot. Maar wat is nu goede reclame? Goede reclame wordt lang onthouden, spreekt de ontvanger persoonlijk aan en is nuttig. Effectieve reclamemiddelen zijn kleine geschenken die worden gebruikt om waardering uit te spreken en de aandacht te trekken van de ontvanger. Als dit mooie gebaar ook nog eens duurzaam is, kunnen adverteerders twee belangrijke standpunten vertegenwoordigen. Enerzijds wordt de waardering van de klant getoond, anderzijds wordt er een signaal afgegeven met betrekking tot milieubescherming. Een populair, maar vooral duurzaam geschenk zijn zaden voor bloemen, kruiden of groenten. Zaadzakjes bedrukken is een mooi geschenk waarmee je waardering kunt uiten en tegelijkertijd kunt laten zien dat je het milieu belangrijk vindt.

Zaadzakje met boodschap

Bloemen. Daar worden we allemaal blij van, toch? Daarom zijn bloemen een mooi, maar vooral effectief reclamemiddel om in te zetten. Er is namelijk bijna geen één branche die niet zou kunnen adverteren met bloemen of planten.  Als je kiest voor zaadzakjes als reclamemiddel, zijn er eindeloos veel mogelijkheden. De papieren omslag van de zaadzakjes kan namelijk geheel naar eigen wens ontworpen worden. Het formaat en het gewicht van de zaadzakjes zijn perfect om uit te delen aan bezoekers van grote evenementen, of als mailing via de post.

Bloemenzaden: leuk voor iedere doelgroep

Zaden zijn een erg populair geschenk geworden. Bloemen, kruiden en groenten kunnen gemakkelijk op de vensterbank gekweekt worden. Kweken is eenvoudig en zelfs kinderen vinden het leuk om de potten te vullen met aarde, de zaadjes water te geven en te zien groeien. De ontvanger hoeft geen tuin of balkon te hebben, waardoor een zaadzakje met persoonlijke boodschap voor iedereen een leuk geschenk is.

Eindeloze mogelijkheden voor duurzame relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dit zien we overal terug, ook op het gebied van relatiegeschenken. Veel consumenten zijn kritisch over deze producten. Relatiegeschenken die onnodig afval opleveren of ongebruikt worden weggegooid, hebben een negatieve impact op het milieu. Niet duurzame relatiegeschenken hebben daarom een ongunstig effect op de reputatie van een bedrijf. Daarom is er steeds meer vraag naar duurzame relatiegeschenken. Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Greengiving in Barneveld. Greengiving is sinds 2009 dé online specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Elk uniek product van Greengiving is op een bepaalde manier groen, duurzaam of milieuvriendelijk. Het assortiment promotieartikelen loopt uiteen van kleine giveaways tot milieuvriendelijke producten voor in huis. Een innovatief assortiment waarbij de kritische blik op het productieproces altijd voorop staat. Op de website van Greengiving kunnen adverteerders kiezen uit talloze producten die écht bruikbaar zijn en voor iedere branche afzonderlijk kunnen worden ontworpen. De volgende kerstgroet, paasgroet of blijk van waardering kan bijvoorbeeld op groeipapier worden geschreven en zal de ontvanger in de zomer verrassen met prachtige bloemen. Adverteren met duurzame producten is een imagoboost voor elk bedrijf en een grote stap voor de bescherming van het milieu.