Marketing forum
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsbeveiliging: daarom is het slim hierin te investeren

In bedrijfsbeveiliging investeren, waarom is dit zo slim? Jaarlijks vinden er rond de 400.000 diefstallen in Nederland plaats. Dit is erg veel en betekent dat ook jouw bedrijf hier het slachtoffer van kan worden. De meeste diefstallen worden door gelegenheidsdieven gepleegd. Dit zijn dieven die juist op een onoplettend moment hun slag slaan. Jaarlijks zorgt dit voor veel kosten. Wij raden het als beveiligingsexpert daarom ook zeker aan om te investeren in de juiste beveiliging. De juiste beveiliging levert je namelijk meer op dan dat het je kost en voorkomt zowel financiële als mentale schade. Primion is de specialist waar je zijn moet als het gaat om bedrijfsbeveiliging. In dit blog vertellen wij je meer over het belang van bedrijfsbeveiliging en de voordelen van ons prime security management systeem. Lees snel verder voor meer informatie.

Beter voorkomen dan genezen

Bedrijfsbeveiliging is een echte must voor bedrijven. Er zijn bedrijven waarbij dieven op voorhand al weten dat hier waardevolle spullen vallen te halen. Denk aan een juwelier die dure sieraden verkoopt of kantoorpanden met veel computers en andere apparatuur. Dit is voor inbrekers zeer interessant. Echter zijn dit niet de enige panden waar inbraken plaatsvinden en komen deze bij allerlei soorten bedrijven en organisaties voor. Jaarlijks krijgt 1 op de 10 bedrijven met een inbraak te maken. Daarom is het slim om te investeren in beveiliging zoals een security management systeem en aanvullend een toegangscontrole systeem. Met de systemen van primion voor security management staat uw beveiligingsbeheer een stuk sterker. Daarbij bieden wij toegangscontrole systemen aan die breed inzetbaar zijn. Zo weet je precies wie er in het gebouw is, wat tevens handig is bij een evacuatie bij calamiteiten.

De juiste beveiliging is een zo terugverdiende investering

Een beveiligingssysteem installeren lijkt wellicht een grote stap, maar veel van onze klanten zijn het erover eens dat dit een enorme meerwaarde oplevert. Zo zijn er diverse bedrijfspanden en werkplaatsen die te maken krijgen met inbraken en vandalisme. Bij slechts een enkele vernieling kunnen de kosten al in de duizenden euro’s oplopen. Ook kunnen ze leiden tot een achterstand in de planning van de werkzaamheden. Het kan ervoor zorgen dat de ICT stil ligt, het personeel niet over de juiste middelen beschikt om aan het werk te gaan en de bouw bijvoorbeeld compleet stil komt te liggen. Dit kan flink oplopen qua schade. Ook ervaren bedrijfseigenaren en medewerkers vaak veel stress bij inbraken en vandalisme. Er zal meer wantrouwen en onrust zijn. Ook kan het klanten afschrikken. Niet alleen bij bedrijven is hier sprake van. Beveiliging biedt ook meerwaarde aan particulieren en zorgen voor meer veiligheid en rust.

Voordelen security management systeem

Bedrijfsbeveiliging zoals een security management systeem installeren brengt diverse voordelen met zich mee. Denk aan de volgende voordelen: – Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf of organisatie veiliger wordt, waardoor de kans dat waardevolle spullen gestolen worden of iets wordt vernield afneemt. – Er is meer inzicht in de bezoekersstromen, want door bezoekers te registreren is altijd inzichtelijk wie er in het pand is. – Je profiteert van enorm veel gemak – Je profiteert van de flexibiliteit van het security management systeem En dat zijn nog niet eens alle voordelen van ons security management systeem. Vraag ons gerust om meer informatie. Onze medewerkers staan je graag te woord en voorzien je indien gewenst van een passend advies.

Over primion Benelux

Primion is koploper op het gebied van beveiligingsoplossingen en biedt prime security management software aan. Primion levert steeds meer geïntegreerde bedrijfsoplossingen die het beheer van de toepassingen voor de security manager een stuk eenvoudiger maakt. Ook wordt de functionaliteit ervan verbetert. Dit al dan niet vanuit de Cloud. Via slechts een gebruikersinterface kun je alarminformatie van brandcentrales, inbraakcentrales, de perimetercontrole, CCTV-systemen en de toegangscontrole slim coördineren. Je hebt zo alles meteen bij de hand en je beveiligingsmedewerkers hebben zo direct inzicht in de algehele beveiliging van het pand. Zo kan je pand optimaal beveiligd worden en krijgen inbrekers en vandalisten geen kans.

https://www.primion.nl/