Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Alles over omkeerbare buggy's

Als je gaat winkelen voor een buggy, wil je er zeker van zijn dat je de meeste waar voor je geld krijgt. Als je alleen het meest eenvoudige model koopt, kan het na een paar maanden uit elkaar vallen of niet meer aan alle specifieke behoeften voldoen.

Wat is een omkeerbare wandelwagen?

Als je niet bekend bent met de term, een omkeerbare wandelwagen is als een traditionele wandelwagen, maar het biedt je de mogelijkheid om het zitje aan te passen, zodat het naar voren of naar achteren gericht kan worden. Bij een standaard, traditionele wandelwagen kijken jij en je kind bijvoorbeeld in dezelfde richting; jij staat achter de wandelwagen en duwt hem naar voren, terwijl je kind in het zitje blijft en van je af kijkt.

In welke richting moet een baby met zijn gezicht naar de wandelwagen?

Er is geen perfect correcte manier om je baby in een wandelwagen te plaatsen, tenminste niet als het gaat om de richting waarin hij of zij kijkt. Er zijn verschillende voordelen als je kind naar voren (van je af) of naar achteren (naar je toe) gericht zit. Veel ouders wisselen tussen de twee op basis van verschillende factoren, van het weer tot de leeftijd en het temperament van hun kind.

Als de zon bijvoorbeeld erg fel is of als het slecht weer is (regen, sneeuw, harde wind, enz.), is het beter om het kind met het gezicht naar achteren te laten lopen. Op die manier kan de overkapping van de wandelwagen het kind beter beschermen tegen overdadig zonlicht of slecht weer. Als je in een gebied woont met relatief onvoorspelbaar weer, kun je ervoor kiezen om de wandelwagen altijd achterwaarts gericht te houden. Bovendien kan de overkapping ervoor zorgen dat je kind beter ondersteund wordt en beschermd is tegen gevaren, zoals vallende boomtakken.

Voorwaarts of achterwaarts

Veel ouders gebruiken achterwaarts gerichte kinderwagens om meer tijd met hun kinderen door te brengen. Als je een heel jonge baby hebt, kan hij of zij ongerust worden als hij of zij je gezicht niet kan zien. Een wandelwagen met het gezicht naar mama of papa kan helpen om de baby rustig en blij te houden terwijl je op stap bent. Peuters en oudere kinderen kijken misschien liever naar voren. Veel Easywalker modellen zijn voorwaarts gericht. Ze willen niet alleen hun ouder zien, maar ook de hele omgeving terwijl jullie samen op pad zijn. Daarom is het het beste om een veelzijdige wandelwagen te hebben die in een paar seconden van de ene naar de andere richting kan worden omgeschakeld.

Kortom, er is geen perfect antwoord op de bovenstaande vraag. Of je kind met het gezicht naar binnen of naar buiten zit, hangt af van verschillende factoren. Als algemene regel geldt dat het beter is om baby’s en jongere kinderen met het gezicht naar u toe te hebben, zodat ze goed beschermd zijn en blij zijn om hun ouder(s) te zien. Oudere kinderen die nog een wandelwagen gebruiken, kunnen er daarentegen de voorkeur aan geven met het gezicht naar buiten te zitten, zodat ze een beter zicht hebben op alles om hen heen.

Voordelen van omkeerbare wandelwagens

Zoals in het vorige hoofdstuk al is gezegd, zijn er veel redenen om een achterwaarts gerichte of voorwaarts gerichte kinderwagen te gebruiken. Dus in plaats van twee verschillende kinderwagens te kopen, biedt een 2-weg-kinderwagen (kinderwagen in beide richtingen) de beste en meest betaalbare oplossing. Er zijn vele leuke Maxi cosi buggy achterwaartse modellen te verkrijgen. 

https://shoppingaround.nl/advertenties/een-kinderwagen-een-absolute-must-have/