Marketing forum
Image default
Marketing

Video live streamen: een mooi alternatief in deze roerige tijden

Video live streamen: een mooi alternatief in deze roerige tijden

We hoeven je niet meer te vertellen dat COVID-19 een flinke impact heeft op de wereld. En ook op de manier waarop we communiceren met elkaar. Netwerkborrels, beurzen, evenementen, open dagen… fysiek is het helaas niet mogelijk. Maar dat betekent niet dat het helemaal niet door kan gaan. Organiseer jouw event online! Door bijvoorbeeld video live streamen. Nee, het is niet hetzelfde als een fysiek event, maar een online event organiseren heeft zijn eigen kracht.

De kracht van video live streamen

In tegenstelling tot een fysiek event ben je bij video live streamen onafhankelijk van plaats en tijd. Vanuit een woonkamer, in de trein, tijdens het sporten… jouw doelgroep kan de livestream overal bekijken. Én later terugkijken. Ook kun je in één keer een hele grote groep mensen bereiken en hiermee communiceren. En wat veel mensen niet weten, is dat er tegenwoordig ook verschillende mogelijkheden zijn tot interactie met de kijker van een video live stream. Denk aan real-time vragen stellen, mensen toevoegen aan de video, polls, break-out rooms en ga zo maar door. Maar dan moet je het wel professioneel aanpakken.

Hoe organiseer je een online event?

Een succesvol online event organiseren vraagt om veel voorbereiding. Én professionele apparatuur. Nu kun je dit natuurlijk zelf huren, maar het is ook belangrijk te weten hoe je hiermee om moet gaan. Daarom is het veel verstandiger een professionele partij in te huren met ervaring in video live streamen, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Hun team van audiovisuele specialisten en digitale marketeers weet precies wat wel en niet werkt, hoe jouw online event een professionele uitstraling krijgt, de interactiemogelijkheden én hoe je bezoekers naar jouw online event toekrijgt.

Dus… waar wacht je nog op? Ga een online event organiseren! Of schakel een professionele partij zoals ZoomWorks in.

 

https://zoomworks.nl/video-live-streamen/