Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Staal verzinken voor jarenlang beschermd staal

Een goede zinklaag beschermt staal jarenlang tegen roest en corrosie. Gezien staal een veelgebruikt materiaal is in onder andere de bouw, wilt u natuurlijk ook dat dit lang meegaat. Helaas is het gevoelig voor corrosie en roest en daardoor kan het zijn dat dit materiaal al snel aan vervanging toe is. Gelukkig is er Verzinkerij Rijen die dit tegen wil gaan. Zij verzinken staal in een heet zinkbad. Hierdoor krijgt het staal een beschermende laag om zich heen en hoeft u er jarenlang niet meer naar om te kijken. Maar dat is nog niet alles, want het hele proces klinkt misschien als een schadelijk iets, maar dat is het niet. Het is namelijk ontzettend duurzaam!

Een vorm van duurzaamheid

Het verzinken van staal bij Verzinkerij Rijen is een milieuvriendelijk proces. Dit komt omdat staal al een goede milieubalans heeft en dat de bescherming van zink daar nog extra aan toevoegt. Afhankelijk van de dikte gaat dit materiaal zo lang mee, dat dit duurzamer is dan constant opnieuw staal produceren. Tevens is het een proces met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is snel geregeld en er hoeft weinig voorbereidend werk aan de pas te komen. Hierdoor zijn de servicekosten bij het verzinken van staal heel laag en profiteert u van de beste kwaliteit voor het laagste bedrag!

Vraag meer informatie bij deze experts

Wilt u ook een steentje bijdragen aan een milieuvriendelijk proces en voortaan als u bouwmaterialen van staal gebruikt eerst bij Verzinkerij Rijen dit staal laten verzinken? Kom dan naar deze experts en zij regelen het meteen voor u, of u nu een grote of kleine hoeveelheid heeft. Ook als u voorafgaand vragen heeft of meer informatie nodig heeft, staan ze u graag te woord. U hoeft dan enkel contact met hen op te nemen via de contactgegevens op hun website.