Marketing forum
Image default
Entertainment

Silent Disco: Niet alleen voor silent disco

Silent disco is natuurlijk een leuke manier van een feest te organiseren zonder geluidsoverlast. Je kan er tot laat mee door gaan zonder dat er mensen klagen over de herrie die je maakt. Een huisfeestje of evenement is dan ook steeds populairder met silent disco koptelefoons. Toch zijn er meer opties dan alleen een silent disco feestje met silent disco koptelefoons

 

Meerdere opties

De silent disco koptelefoons kennen meer dan één mogelijkheid. Doordat je vaak drie kanalen hebt en men er individueel naar luistert zijn de koptelefoons breder inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan museumbezoeken. Door de drie kanalen kan een persoon een kanaal kiezen voor een bepaalde zaal om zo een rondleiding te horen. Extra informatief. Het zou ook ingezet kunnen worden voor stedentochten met verschillende informatie per kanaal. Hoor je liever over de geschiedenis, cultuur, of misschien wel de financiële kant van een stad, dan kies je simpelweg het juiste kanaal en luister je rustig verder.

 

Je zou natuurlijk ook kunnen sporten met een groepje met de koptelefoons. Vaak wilt het gebeuren dat mensen op verschillende niveaus sporten. Meerdere kanalen bieden dan meerdere moeilijkheidsgraden van een sportprogramma. Zo kan iedereen gezamenlijk sporten op zijn eigen niveau. 

 

Een andere optie is om silent disco koptelefoons in te zetten voor beurzen en evenementen. Hoe vaak heb jij bij een evenement gezeten en het verhaal niet altijd even goed kunnen horen omdat er iemand naast je zit te fluisteren? Met de koptelefoons hoor je direct wat er verteld wordt zonder achtergrondgeluid om je heen. Natuurlijk brengen de koptelefoons enigszins logistieke uitdagingen met zich mee, maar het gewin hierbij mag ook zeker benoemd worden. 

 

Silent disco koptelefoons hoeven dus niet per se ingezet te worden voor een feest of festival. De koptelefoons zijn erg breed inzetbaar en kunnen dan ook zeker mee geëxperimenteerd worden bij andere activiteiten. Of dit nu een museumbezoek is, een dagje samen sporten of voor een beurs of evenement, de opties zijn vrijwel eindeloos. De enige limiet is dus jouw eigen creativiteit.