Marketing forum
Image default
Dienstverlening

Met Search4Love heb je lekker veel dates op 1 avond

Wij van Search4Love kunnen jou helpen bij het vinden van een fijne partner, een maatje voor het leven of een geweldige vriendschap. Hoe? Met speeddaten! Wat houdt dit precies in? Je gaat tijdens een avondje uit op date met meerdere vrijgezellen. Wil jij ook je kansen vergroten op het gebied van liefde? Kies dan nu voor Search4Love!

Hulp bij daten is altijd fijn

Daten. Je moet het maar kunnen en het moet ook maar lukken. Sommige mensen zijn er best goed in, maar de meeste mensen gaan toch niet erg graag op date. Het is spannend, je weet niet wat je kan verwachten en als het tegenvalt zit je al gauw de hele avond met die date opgescheept. Ook het regelen van een date gaat niet iedereen goed af. Er wordt misschien zo nu en dan een date voor je geregeld door vrienden, familie of collega’s, maar voor de rest van de tijd sta je er toch alleen voor. Dat is dus nu gelukkig verleden tijd! Want je kan ons, Search4Love, inschakelen. Wij regelen alles voor je, je hoeft je alleen maar in te schrijven en vervolgens kan je lekker achterover leunen. Wij regelen de locatie, de dates en het goede verloop van de avond. Om de avond zo doeltreffend mogelijk te laten verlopen ga je bij ons met zo’n 15 vrijgezellen op date. En dat allemaal op 1 avond, super effectief dus!

Je hebt voor iedere date een paar minuten de tijd. Het is nu aan jou om goede, leuke, originele en misschien wel spannende vragen aan jouw dates te stellen. Op onze site kan je een paar voorbeelden van leuke vragen vinden. Leer in korte tijd de belangrijkste dingen over de ander. En het belangrijkste: wat zegt je gevoel bij een date? Als het met je gevoel goed zit en de date verliep leuk, kunnen jullie nog eens zelf met elkaar afspreken. Is je gevoel toch niet helemaal goed? Dan schuif je binnen een paar minuten weer door naar de volgende date en zit je nergens aan vast.

Actief in meerdere steden door het land

Speeddaten in Rotterdam, speeddaten in Eindhoven, speeddaten in Arnhem, speeddaten in Amsterdam. Dit zijn enkele locaties van onze speeddate events. Check onze website om te kijken op welke plekken wij nog meer actief zijn. Je kan je dan ook direct inschrijven.

https://www.search4love.nl/