Marketing forum
Image default
Geschenken

Met de as van overledenen een diamant maken: een puurder sieraad bestaat niet

Afscheid willen we liever nooit hoeven nemen. En gebeurt het dan toch, dan willen we daar op een zo gepaste wijze mee omgaan. Door een respectvolle uitvaart te regelen en een dierbare een zo mooi mogelijk afscheid te geven. Zelf wordt u ook overspoeld door emoties. Tijdens, of vlak na een uitvaart, ontstaat vaak het besef dat het afscheid definitief was. Is uw dierbare gecremeerd? Misschien bent u dan op zoek naar manieren om hem of haar toch nog bij u te kunnen houden. Tegenwoordig kan de as van overledenen in een diamant worden verwerkt.

Een sieraad met de as als basis

Wellicht was u al langer op de hoogte van het bestaan van herinneringssieraden. Sommige worden voor heuglijke gebeurtenissen gemaakt, andere staan juist symbool voor de moeilijke momenten. Zo kent u waarschijnlijk ook de ashanger wel. Echter is dit een sieraad waaraan de as wordt toegevoegd, terwijl velen op zoek zijn naar een origineel sieraad waarvan de as de basis vormt. CR Diamond Polishing kan de as van overledenen tot een diamant verwerken.

Een herinneringssieraad afkomstig uit ’s werelds diamanthoofdstad

Het bedrijf is specialist op dit gebied en is gevestigd in Antwerpen, de stad die al eeuwen bekendstaat als diamanthoofdstad van de wereld. U kunt dus rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Ook werken de diamantbewerkers met het volste respect voor u en uw dierbare. U kunt al uw wensen kenbaar maken en alle vragen stellen die in u opkomen. U kunt ervan uitgaan dat de as hier in goede handen is.

Asdiamanten van dezelfde kwaliteit als natuurlijke diamanten

CR Diamond Polishing maakt gebruikt van geavanceerde technieken waarmee omstandigheden kunnen worden nagebootst, waaronder natuurlijke diamanten diep onder de aardkorst gewoonlijk ook groeien. Het resultaat is de as van overledenen is een prachtige diamant. Deze hebben dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als een natuurlijke ontstane diamant. Zo kunt u er verzekerd van zijn dat u uw dierbare de rest van uw leven met u mee kunt dragen.