Marketing forum
Image default
MKB

Medailles bestellen doe je online

We bestellen tegenwoordig alles online. Zelfs onze boodschappen bij de supermarkt kun je niet alleen bestellen maar zelfs voor je deur laten bezorgen. Toch gaan veel organisatoren van sportwedstrijden nog steeds lang bij de leverancier om de prijzen voor het volgende seizoen uit te kiezen. Aan de ene kant begrijpelijk natuurlijk, aangezien een sportprijs de prestige van het evenement reflecteert. Aan de andere kant is het de laatste jaren zoveel makkelijker om prijzen zoals medailles online te bestellen. Sterker nog, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Makkelijker en goedkoper sportprijzen bestellen

Medailles bestellen online is zoveel makkelijker dan wanneer je naar de leverancier gaat. Omdat veel leveranciers materialen zoals metalen groot inkopen, is de stuksprijs van medailles en andere sportprijzen vaak een stuk lager. De kwaliteit van de prijs is afhankelijk van de mix van metalen die wordt gebruikt. Je kunt een duurdere medaille kopen met meer edelmetalen zoals goud en zilver, of juist een goedkopere variant die bijvoorbeeld meer tin bevat. Dat is met name handig bij grotere toernooien of een wedstrijd waarbij iedere deelnemer een prijs krijgt voor het meedoen.

Welke kies jij?

Heb jij al rondgekeken op internet voor de sportprijzen die je mooi vindt? En stel dat er nu geen prijs tussen zit die je echt mooi vindt? Dan maak je er toch zelf een? Dat is misschien nog wel het grootste voordeel van online medailles bestellen. Je kunt de afbeelding, de tekst op de achterzijde en het soort lint zelf kunnen selecteren. Zelfs het formaat kun je zelf bepalen. Heb je een speciale wens of een eigen ontwerp dat je na wilt laten maken? Neem dan contact op met een leverancier die zelf de productie in eigen hand heeft, dan heb je vaak veel meer keuzemogelijkheden.