Marketing forum
Image default
Bedrijven

LDH maakt een speciaal op uw onderneming toegesneden lichtplan

Als ondernemer kunt u niet overal verstand van hebben. Uw business, daar bent u de beste in, maar voor andere zaken huurt u mensen in. Neem nu horecaverlichting. Als die optimaal is, voelen de klanten én de medewerkers zich prettig en gaat de efficiëntie omhoog. Dé ultieme lamp bestaat niet. Welke geschikt is, hangt van veel zaken af. We noemen een viertal.

  1. Hoeveel oppervlakte heeft het bedrijf?
  2. Wat voor zaak is het precies?
  3. Hoeveel mensen zijn gemiddeld genomen aanwezig op een dag?
  4. Komt er veel of weinig daglicht binnen?

Led Design Holland is een bedrijf dat aan de hand van dit soort vragen lichtplannen opstelt. Zo’n plan is zeker geen kladje op papier; het is een professionele 3D presentatie. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal softwarepakket dat ingewikkelde berekeningen maakt. Het resultaat is een heldere visualisatie van de ruimte(n) met een concreet advies over soorten en aantallen lampen. Het advies is gedetailleerd: afmeting, vorm, lichtsterkte en lichtkleur worden meegenomen. LDH houdt zich – vanzelfsprekend! – aan de Nen-normen en de Arbowetgeving.

Voor nieuwe klanten van Led Design Holland is het lichtplan gratis. Het maakt hierbij niet uit of het om LED verlichting werkplaats, showroom, kantoor of winkel gaat. Als u zich kunt vinden in het ontwerp kan LDH direct aan de slag met de inkoop en installatie. Reden om er vaart achter te zetten, is de grote besparing die eraan zit te komen. Een ledlamp is energiezuinig en gaat jarenlang mee. U bespaart op de energierekening én de inkoopkosten. Aanvullend zijn leds onderhoudsvrij, dus u houdt extra tijd over. LDH heeft ervaring in de meest uiteenlopende branches: industrie (fabriekshal, magazijn, werkplaats), kantoren, retail, showroom, verenigingen van Eigenaren. Van winkelverlichting tot showroom verlichting; op de website staan voorbeelden van projecten van de afgelopen jaren. Klik ook eens op ‘kennisbank’. Onder dit kopje vindt u veel interessante artikelen over het principe van de ledlamp.

Om een afspraak te maken met Led Design Holland kunt u bellen (076 -888 33 00), mailen of het online contactformulier invullen.