Marketing forum
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw zeetransport regelen door deze ervaren specialist

ABS SHIPPING is dé specialist in zeetransport en uw perfecte partner die al uw zorgen omtrent uw logistiekvraagstuk wegneemt. Dit transportbedrijf uit Bergen op Zoom is gespecialiseerd in wereldwijde bevrachting en het vervoeren van ladingen voor zowel short sea als deep sea. Heeft u een logistieke uitdaging? Deze specialist gaat direct voor u aan de slag om tot de beste oplossing te komen. Dit bedrijf neemt naar wens het volledige transportproces van u over, zodat u alle tijd heeft voor het focussen op de core business van uw onderneming.

Dé specialist in verschillende typen cargo

Deze expert is gespecialiseerd in short sea bulklading, maar gaat geen enkele zeetransportuitdaging uit de weg. Heeft u een bevrachting tussen de 500 ton en om en nabij 20.000 ton? Dan helpt deze specialist u graag verder met het vinden van geschikte oplossingen voor transport over zee en overige transportmiddelen. Als klant staat u bij dit bedrijf echt op nummer één. Dit team denkt proactief met u mee en zorgt ervoor dat het logistiekproces vlekkeloos verloopt.

Wereldwijde bevrachting

Dit ervaren team gespecialiseerd in zeetransport helpt u bij verschillende typen ladingen. U kunt terecht bij deze specialist voor wereldwijde bevrachting. Denk aan het laden en vervoeren van algemene ladingen, projectladingen, ro-ro-ladingen en stortgoedladingen. Deze specialist heeft veel kennis van de bevrachting van staal, bouwgrondstoffen en materialen voor de bouw. Bij projectladingen wordt de bevrachting van transformatoren, generatoren en machines bedoeld. Ook voor deze cargo draait deze specialist hun hand niet om.

Ontdek de mogelijkheden bij deze specialist

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij deze specialist voor zeetransport voor zowel short sea als deep sea? Bespreek met deze specialist uw logistiekvraagstuk en ontdek de complete service van het bedrijf. Ga naar de website van dit bedrijf voor meer informatie of voor de contactgegevens. Het gespecialiseerde team van deze expert in zeetransport staat voor u klaar om al uw logistiekvragen te beantwoorden.