Marketing forum
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koop of huur Zadeldakloodsen bij de specialist

Systeem Loodsen Bouw B.V. is specialist in de verkoop en verhuur van verschillende soorten loodsen, zoals de Variantloods, de Romneyloods en de Zadeldakloods. Deze laatste loods heeft rechte zijwanden en een puntdak. De binnenruimte kan optimaal benut worden dankzij de rechte wanden en vrije overspanningen van 5 tot 25 meter zijn mogelijk. Ook kan er gevarieerd worden met zijwanden en nokhoogtes. De fundering is bij deze loods wel belangrijk. Bij de kleinere Zadeldakloods is een betonplatenvloer geschikt. De grotere loodsen vragen echter een complete betonvloer of een betonringbalk. De Zadeldakloodsen komen met afwerking op maat en zijn voorzien van onder meer aluminium zijwandgoten en overheaddeuren.

De voordelen van een Zadeldakloods

Waar de Variantloods flexibel en makkelijk te monteren en demonteren is, heeft de Zadeldakloods andere voordelen. Zo is de loods onderhoudsarm, zijn de isolatiemogelijkheden erg goed en is dit type loods heel geschikt voor permanente bouw. Zowel aanpassen als verlengen en verplaatsen is mogelijk en gebruikers zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de Zadeldakloods. Systeem Loodsen Bouw B.V. verhuurt en verkoopt verschillende soorten loodsen in diverse prijsklassen, zowel nieuw als gebruikt. Voor elke prijsklasse is er dus wat wils. Het bedrijf levert en monteert ook loodsen met een Lessenaars dak. Dat wil zeggen dat het dak afloopt van een hoge naar een lage zijwand. Daarnaast verhuurt en verkoopt Systeem Loodsen Bouw B.V. Velschuren met een hellend dak en een nok uit het midden. Deze loodsen of hallen worden vaak gebruikt als overkapping of als afdak.

De diensten van dit bedrijf

De diensten van dit bedrijf omvatten veel meer dan alleen de verhuur en verkoop van de Variantloods, Zadeldakloods en Romneyloods. In combinatie met de huurloodsen is het ook mogelijk om betonplaten vloeren, verlichting en magazijnstellingen te huren. De professionals van Systeem Loodsen Bouw B.V. in Bergschenhoek monteren de loods en de aankleding op locatie. De demontage kunnen ze ook voor u regelen. Bent u van plan om een loods te kopen? Dan biedt het bedrijf de mogelijkheid om betonplaten vloeren, golfplaten en damwandprofielplaten en sandwichpanelen te kopen. Bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte of werkruimte in de vorm van een loods? Neem contact op met Systeem Loodsen Bouw B.V. en laat u informeren over de mogelijkheden.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/