Marketing forum
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 2 Steenbok – Waterman en Vissen

Ben je benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben? Het is weer tijd voor je horoscoop van deze week!

Horoscoop Steenbok

Je vertoont tekenen van passie. Overweldig je geliefde niet met fantasievolle ideeën en suggesties. Horoscoop Steenbok zou een langzamere, meer sensuele benadering moeten gebruiken – probeer ze voorzichtig te lokken, wees niet te opdringerig. Als je alleenstaand bent, meng zelfvertrouwen dan niet met bruuskheid. Met een meer verfijnde aanpak is de kans groter dat u goedkeuring krijgt. Wees gewoon een beetje geduldiger!

Gezondheid

Qua gezondheid kun je deze week genieten van een periode van perfect evenwicht. Je moet proberen deze helende balans te behouden. Misschien wilt u uw werklast verhogen om u uitgedaagd te voelen. Zorg ervoor dat u ongelukken en eventuele frustraties in verband met dat doel vermijdt. Lichaamsbeweging, warm-koud douches, joggen enz. zijn geweldig om je elasticiteit op peil te houden voor je nieuwe fysieke uitdagingen.

Werk

Je baan helpt om je zelfvertrouwen op te bouwen. Het is veel beter om aan minder dingen te werken en uitstekende resultaten te kunnen leveren. Je moet rustig aan doen met je collega’s, die je acties misschien niet oppikken of reageren op de manier die je wilt. Probeer een goed voorbeeld te zijn in termen van toewijding, doorzettingsvermogen en creativiteit. Zorgen maken over concurrentie is op dit moment niet nodig.

Horoscoop Waterman

Je bent onweerstaanbaar, sociaal en extravert, je hebt het vermogen om goed te reageren op mensen die je aantrekkelijk vindt. Het is geweldig om een minnaar zoals jij te hebben, die de juiste instelling heeft, weet hoe hij een relatie moet aangaan en een groot hart heeft. Je zult niet te lang alleen zijn. Sterrenbeeld Waterman z’n relatie kan gemakkelijk veranderen in een gelukkig partnerschap en wordt uiteindelijk nog gelukkiger voor u.

Gezondheid

Houd je robuustheid en verbeter je uithoudingsvermogen. Na het werk is het slim om overtollige energie te gebruiken om je fysieke prestaties te verbeteren. Wees fit voor moeilijke tijden, zodat u positief kunt reageren als u een inspannende taak moet uitvoeren. Om je mentale balans te garanderen, moet je niet vergeten om wat meditatieoefeningen te doen.

Werk

Je kunt dingen laten gebeuren en enorm effectief zijn. Het voordeel dat je hebt waardoor je een winnaar bent, is het plezier dat je haalt uit de projecten die je onderneemt. Je bent in staat om je doelen te bereiken en rekening te houden met anderen. U weet uitstekend wat u in bepaalde situaties moet doen en zeggen en welke u moet vermijden. Op dat gevoel moet je vertrouwen!

Horoscoop Vissen

Je voelt je nogal gespannen en boos, niet geweldig voor je geliefde of romantiek. Voorkom lopende problemen door te laten weten dat u bereid bent compromissen te sluiten. Anders komt het misschien veel eerder tot een hoogtepunt dan je zou willen. Als je single bent, is het tijd om je manier van flirten te heroverwegen; je huidige aanpak is als een aanval op volle kracht, in plaats van op welke manier dan ook verleidelijk te zijn.

Gezondheid

Als u veel aan lichaamsbeweging doet, moet u letten op eventuele waarschuwingssignalen die uw lichaam u geeft. Horoscoop Vissen is in staat om buitengewone prestatieniveaus te bereiken en die nogal roekeloze benadering maakt Vissen vatbaarder dan normaal voor spierspanning. Als je niet al te veel zin hebt om te sporten, sla dan een trainingssessie over en relax op de bank.

Werk

Deze week wordt gekenmerkt door een hoge mate van toewijding en doorzettingsvermogen. Laat je niet afschrikken door het werk dat je hebt verzameld. Uw probleem is niet per se de werkdruk maar de planning; haasten en ongeduld kan er gemakkelijk toe leiden dat je verdwaalt in onbelangrijke dingen. Voordat u aan het werk gaat, moet u een korte pauze nemen, over de zaken nadenken en uw volgende stappen plannen.

Bron:
Zodiac Horoscoop