Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Hoe je voorbijgangers kunt overtuigen om je bedrijf binnen te stappen met buitenbord reclame

Hoe je voorbijgangers kunt overtuigen om je bedrijf binnen te stappen met buitenbord reclame

Als ondernemer is het van groot belang om ervoor te zorgen dat je bedrijf opvalt tussen al het geweld van andere bedrijven. Je wilt immers dat voorbijgangers niet alleen opmerken dat je bestaat, maar ook naar binnen stappen om te zien wat voor unieks je te bieden hebt. Een goede manier om dit te doen is door middel van buitenbord reclame. In deze blogpost leggen we uit hoe je met de juiste buitenbord reclame van Bosman-Reklame voor een onweerstaanbare uitstraling kunt zorgen.

 

1. Kies voor een opvallend design

Het eerste wat mensen zullen zien, is het design van je buitenbord reclame. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een ontwerp dat opvalt en past bij de uitstraling van je bedrijf. Houd hierbij rekening met kleurgebruik, het lettertype en de grootte van je tekst. Zorg ervoor dat je boodschap kort en krachtig is, zodat mensen direct weten wat je te bieden hebt.

 

2. Speel in op seizoenen en trends

Een leuke manier om je buitenbord reclame extra aandacht te geven, is door in te spelen op seizoenen en trends. Denk bijvoorbeeld aan een winterse uitstraling in de kerstperiode, of een zomerse sfeer tijdens de warme maanden van het jaar. Daarnaast kun je inspelen op trends in je branche door bijvoorbeeld gebruik te maken van populaire hashtags op social media.

 

3. Maak gebruik van humor en creativiteit

Een lach op iemands gezicht toveren is een geweldige manier om op te vallen tussen andere bedrijven. Door gebruik te maken van humor en creativiteit, zorg je ervoor dat mensen jouw buitenbord reclame niet snel vergeten. Zo kun je bijvoorbeeld een woordspeling maken met de naam van je bedrijf of een grappige afbeelding toevoegen.

 

4. Plaats je bord op een goede locatie

Last but not least, is de locatie van je bord van groot belang. Zorg ervoor dat je bord op een drukke en goed zichtbare plek staat. Denk hierbij aan een plek die goed te zien is vanaf de weg of een populaire wandelroute. Daarnaast is het belangrijk om je bord niet te verstoppen achter bomen of struiken, maar juist op te laten vallen tussen andere objecten in de omgeving.

 

https://www.bosmanreklame.com/