Marketing forum
Image default
Media

Duik deze geluidsstudio in Amsterdam in en til jouw creatieve concept naar een hoger niveau

Wanneer je een tv- of radiocommercial wilt opnemen, is goede audio essentieel. Je boodschap moet natuurlijk goed overgebracht worden om je publiek te bereiken. Tevens is verstaanbaarheid erg belangrijk, maar om dat de vergroten is audiobewerking nodig. Dan is het een verstandige keuze om een geluidsstudio in te duiken. Dan is het mogelijk om met behulp van alle benodigde apparatuur jouw audiovisuele project tot een waar meesterwerk om te toveren. Jouw project is zeker in goede handen wanneer je de geluidstudio van ParkStudio in Amsterdam induikt.

Een award-winnende sound- en audio post productie studio

Wanneer je een geluidsstudio hartje Amsterdam zoekt, zit je bij ParkStudio helemaal goed. Deze award-winnende sound- en audio post productie studio is namelijk gevestigd in het mooie Bilderdijkpark. Erg goed bereikbaar dus! Hun specialisme zit hem in sound design, muziek compositie, tv- en radiocommercials, voice-over opnamen, regie en podcasts. Zij kunnen voor jou foley en sound effects toevoegen wanneer je dat wenst. Deze kiezen ze uit hun sound library of maken ze geheel zelf. Wil je de juiste emoties oproepen? Dan componeren zij geschikte muziek die je hiervoor gebruikt. Wat zij zoal voor je doen:

  • Podcasts
  • ADR dubbing
  • Creatief sound design
  • Stemmen casting & regie
  • Muziek composities op maat
  • Professionele audio nabewerking
  • IP verbinding met externe studios

Schakel de hulp in van top engineers

De medewerkers van deze geluidsstudio in Amsterdam denken graag met je mee over hoe jouw commercial, app of film door middel van audio naar een nog hoger niveau getild kan worden. ParkStudio biedt je dus de combinatie muziek en sound design van de beste kwaliteit. Al jouw audiovisuele projecten zijn bij hen in goede handen. Bekijk hun afgewerkte projecten om een goede indruk te krijgen van wat zij zoals voor je kunnen betekenen. Neem contact met hen op om een studio de huren of ga gerust eens langs voor een tour door hun studio’s.

https://parkstudio.com/nl/