Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van shutters

Jij bent helemaal verliefd op je huis, maar er is wel een probleem: de ramen. Of beter gezegd, de gordijnen voor de ramen. Deze laten namelijk veel te veel licht door, en bieden daardoor ook weinig privacy. Het is misschien een goede optie om de zogeheten “shutters raam” te overwegen. In deze blog zullen wij drie voordelen hiervan voor jou op een rijtje zetten.

  1. Maak het zo donker als dat jij het wil

Een shutter voor jouw raam installeren betekent niet dat het óf donker, óf licht is. Je kan deze namelijk verstellen naar jouw eigen wensen, en zo ook de lichtinval bepalen naar hoe jij het wil. Het kost weinig tijd om dit aan te passen, want het veranderen van de lichtinval gebeurt in een handomdraai. Jij kan hierdoor een mooi, sfeervol licht creëren in jouw woonkamer, of het juist compleet donker maken wanneer jij dit wil.

  1. Privacy

Misschien woon jij aan een drukke weg, waar veel voetgangers lopen. Deze kunnen het vaak niet laten om even naar binnen te kijken, wat ervoor zorgt dat jij heel weinig privacy hebt. Iedereen kan alles zien wat jij doet. Door een shutter te installeren is dat niet langer het geval. Deze zijn van hout gemaakt, en blokkeren daardoor ook het complete zicht. Als jij ’s avonds lekker op de bank wil neerploffen, hoef je je dus niet langer zorgen te maken over dat iemand je ziet. Je hoeft de shutters niet eens compleet te sluiten om toch een stuk meer privacy te bieden. Zo is het dus nog wel mogelijk om enige lichtinval te houden, maar toch ook privacy te hebben.

  1. Op maat gemaakt

Bij Van Eyck worden shutters op maat gemaakt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat een shutter erg gaat opvallen binnen de rest van het interieur. Jij kan ervoor zorgen dat op elk raam waar jij een shutter wil, er ook één zit. Van Eyck biedt een uitgebreide kleurenselectie. Zo zorgen zij ervoor dat jij zeker weet dat je een shutter kan vinden die binnen jouw woonkamer, keuken of andere ruimte past, zonder dat ze opvallen. 

 

https://www.e-marketingforum.nl/