Marketing forum
Image default
Aanbiedingen

De woonaccessoires trends van 2023 voor jou op een rijtje!

Ben jij ook zo dol op woonaccessoires? Dan ben je vast benieuwd naar de nieuwste woontrends voor 2023! De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat onze huizen steeds meer multi-inzetbaar worden. We maken gebruik van dezelfde ruimtes voor verschillende doeleinden. Dat betekent dat we ons huis graag op een praktische, maar stijlvolle manier inrichten. In deze blog nemen we je mee in de wereld van de woonaccessoires trends, zodat jouw huis helemaal up-to-date is!

 

Natuurlijke materialen

In 2023 zijn natuurlijke materialen helemaal hot in huis. Denk bijvoorbeeld aan aardewerk, hout en rotan. Deze materialen brengen een warme uitstraling in huis en passen perfect bij de Scandinavische woontrend. Door deze natuurlijke materialen te combineren met lichte kleuren en zachte stoffen, creëer je een rustige sfeer in huis.

 

Duurzame producten

We willen bewuster leven en daar hoort ook duurzaam wonen bij. In 2023 gaan we voor duurzame woonaccessoires. Kies voor items gemaakt van eco-vriendelijke materialen, zoals gerecycled glas of bamboe. Ook tweedehands spullen zijn populair in 2023. Het is een goede manier om je huis te decoreren op een verantwoorde en budgetvriendelijke manier.

 

Kleuraccenten

Kleur maakt een comeback in 2023. We willen graag experimenteren met opvallende kleuraccenten in huis. Kies voor een opvallende stoel of een kleurrijke vaas. Waar we eerder in een neutrale sfeer bleven, mogen de kleuren nu lekker knallen! Een leuk tip: probeer eens een felle kleur te combineren met pasteltinten voor een mooi contrast.

 

Art deco

De Art Deco stijl is terug van weggeweest en in 2023 gaan we weer helemaal los op deze trend. Durf te spelen met geometrische patronen, goud en glans. De Art Deco stijl brengt een chique en glamoureuze uitstraling mee in huis. Maar let op: minder is vaak meer. Combineer de Art Deco elementen met strakke en moderne accessoires voor een mooi evenwicht.

 

2023 Is een jaar van duurzaamheid, minimalistische ontwerpen en opvallende kleuraccenten. Natuurlijke materialen zijn helemaal in en de Art Deco stijl maakt zijn comeback. Daarnaast geven we een nieuwe betekenis aan tweedehands spullen. Kortom: genoeg te kiezen! We hopen dat deze blog je heeft geïnspireerd om jouw huis helemaal up-to-date te maken volgens de nieuwste woonaccessoires trends van 2023. Happy decorating!