Marketing forum
Image default
Management

Cornell hotel management

De Nolan School of Hotel Administration (SHA, beter bekend als de Hotelschool) aan de Cornell University is een gespecialiseerde business school in het SC Johnson College of Business aan de Cornell University, een private Ivy League universiteit gelegen in Ithaca, New York.[2] Opgericht in 1922, was het ’s werelds eerste vierjarige intercollegiale school gewijd aan hospitality management.

 

Het undergraduate business curriculum aan de SHA is een van de slechts drie dergelijke Ivy League programma’s geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).[3] Studenten aan de Hotelschool worden Hotelies genoemd.[4] Deelnemers komen van over de hele wereld om lessen te volgen op locaties als Ithaca, New York; Brussel, België; Singapore; en bedrijfsbezoeken in Las Vegas en New York City.

 

Profiel

 

De Robert A. en Jan M. Beck Center toevoeging aan Statler Hall werd ingewijd in 2004

In 2011 telde de school 895 studenten en 67 afgestudeerden uit bijna 50 landen. Het is het op één na kleinste college van Cornell. Het curriculum omvat alle facetten van de algemene bedrijfsvoering met een focus op de horeca. Hoewel niet verplicht, veel studenten kiezen om te werken in het Statler Hotel om hun opleiding aan de school aan te vullen. SHA heeft 65 fulltime faculteitsleden in dienst, de meesten met managementervaring in het veld.[door wie?]

 

In 1954 noemde Conrad Hilton, die nauw verbonden was met de school nadat zijn bedrijf de Statler hotelketen had gekocht, het “de grootste hotelschool ter wereld.”[8] Conrad Hilton werd later nauwer verbonden met een andere school nadat hij in 1969 het Hilton College of Hotel and Restaurant Management aan de Universiteit van Houston had opgericht.

 

De cursuscatalogus van SHA bevat verschillende aanbiedingen voor studenten in andere Cornell colleges, met name HADM 4300, Introduction to Wines, een cursus wijnproeven waarvoor elk semester 600-900 studenten worden ingeschreven, evenals een kookcursus van 2 studiepunten.

 

SHA geeft ook technische cursussen zoals Real Estate Finance and Investments (HADM 4428), Securitization and Structured Finance (HADM 4425), en Investment Portfolio Analysis (HADM 4429). Ruwweg 40% van de studenten gaat na het afstuderen in de bank- of advieswereld werken.

 

In een Newsweek artikel uit 2007 waarin Cornell de “Hottest Ivy” werd genoemd, werd SHA genoemd als “beschouwd als ’s werelds beste.”[9] De School werd gerangschikt als de nr. 1 gastvrijheid en hotel management school in de wereld voor 2015 door CEOWORLD magazine.[10]

 

Fictieve Hotelies zijn onder andere:

 

In Absurdistan van Gary Shteyngart, ging een hotelmanager naar de Cornell University Nolan School of Hotel Administration omdat het de enige Ivy League-school was waar hij binnenkwam

In Dirty Dancing studeerde Neil af aan de Cornell School of Hotel Management.

In Hotel van Arthur Hailey, Peter McDermott, manager van de St. Gregory.

In 30 Rock, de vriend van Tracy Jordan, Fat Balls [11]

In Veep, Gary Walsh zegt dat hij is afgestudeerd met een graad in Hotel Management aan de Cornell University.

 

Statler Hotel

 

Lobby en studenten in het Statler Hotel

Het full-service Statler Hotel heeft 153 gastenkamers in het centrum van Cornell’s campus. Het hotel dient ook als een primair onderwijsmiddel voor de Nolan School of Hotel Administration. Elk jaar werken meer dan 200 SHA-studenten samen met professionals in een reeks hotel- en restaurantactiviteiten.

 

In 2011, 2012, en 2013, werd het Statler Hotel bekroond met een 4-diamond rating door AAA.[12] In januari 2020, werd hotel executive Arthur Keith benoemd tot de nieuwe General Manager. 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/