Marketing forum
Image default
ZZP

Altijd de goede maat doos met fefco dozen

Verstuur jij regelmatig pakketjes en vind je het lastig te bepalen welke dozen je wilt gebruiken. Vaak zie je in postkantoren dat er maar enkele maten zijn: klein, middel en groot. Veel mensen storen zich eraan wanneer je producten net te groot zijn voor het ene pakket, maar weer te groot voor de ander. Nu is dat voor een enkele keer niet zo’n groot probleem, maar als je elke week pakketjes de deur uit moet sturen kan dit voor de nodige frustratie zorgen. Het gebruik van fefco dozen zou zomaar de oplossing kunnen zijn voor dit probleem.

 

Voordelen van fefco dozen

Buiten dat je geen frustratie meer ervaart als je pakketjes moet inpakken zitten hebben fefco dozen nog een aantal voordelen. Lees snel verder voor deze voordelen.

–          Product heeft geen beweegruimte

Omdat de doos perfect om het product heen past is er geen beweegruimte. Als er wel beweegruimte is, is de kans op beschadigingen tijdens het vervoer groot. Door deze beweegruimte tot een minimum te brengen ben je ervan gegarandeerd dat het pakket zonder beschadigingen aankomt op de plaats van bestemming.

–          Meer magazijn ruimte

Je verbruikt alleen de plaats die je ook echt nodig hebt. Hierdoor heb je veel meer ruimte in je magazijn.

 

Bedrukken van Fefco dozen

Buiten deze voordelen is het ook mogelijk om de fefco dozen te bedrukken. Door het personaliseren van de verpakking lijken producten een stuk professioneler. Denk aan de dozen van BOL.COM bijvoorbeeld.

https://endlessbranding.com/fefco-dozen