Marketing forum
Image default
Zakelijk

Waarin moet ik mijn producten verzenden?

Steeds meer producten zijn online te verkrijgen. Het is nu eenmaal heel eenvoudig om dingen online te bestellen in plaats van in de winkel. Niet alleen scheelt het veel tijd, maar ook moeite. We zien hierdoor ook dat het aantal online winkels steeds meer toeneemt. Als je eigenaar bent van een webshop, dan weet je als geen ander dat daar allerlei verschillende werkzaamheden bij komen kijken. Naast het maken of inkopen van de producten die je verkoopt, moet je deze natuurlijk ook opsturen naar de klant. Ook hier komen weer diverse aspecten om de hoek kijken. Waar ga je de producten in versturen? Welk formaat verpakking heb je nodig?

 

Voordelen brievenbusdoosjes

De meest ideale oplossing voor elke webshop is om voor het verzenden gebruik te maken van brievenbusdoosjes. Zoals de naam al zegt, passen deze doosjes door de brievenbus. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste zijn de verzendkosten voor kleine pakketjes een stuk lager dan voor pakketten die niet door de brievenbus passen. Dit is dus zowel voor jou als verzender als voor de ontvanger voordeliger. Er zijn diverse afmetingen doosjes die door de brievenbus passen, dus kijk vooral naar welke het beste bij jouw producten past.

 

Het pakket kan op elk moment worden afgeleverd

Ten tweede hoeft de ontvanger niet thuis te zijn voor het aannemen van het pakket. Dit voorkomt gedoe voor de bezorger, die het pakket dan bij de buren moet afleveren. Wanneer het pakket door de brievenbus past, kan het snel worden geleverd en heeft de ontvanger het ook snel in handen. Dat is nu nog eens fijne service.