Marketing forum
Image default
Marketing

Uren bijhouden op je iPhone met Keeping voor iOS

Naast de Androidversie, die wij een paar weken geleden naar buiten brachten, lanceren we nu ook Keeping voor IOS. Deze app stelt elke iPhone-gebruiker in staat om gemakkelijk onderweg uren te klokken.

 

Altijd en overal je urenoverzicht bij de hand met de iOS app

Met de Keeping voor iOS heb je een digitale ‘tijdkaart’ in je broekzak. Zo kun je snel en gemakkelijk jouw tijdregistraties bekijken, jouw huidige registratie op pauze zetten tijdens de lunch, of een nieuwe registratie starten als je weer begint met werken. Bovendien worden aanpassingen die je via jouw computer doet, direct gesynchroniseerd met jouw telefoon.

 

Supereenvoudig en snel inloggen

We hebben het inloggen bij Keeping supereenvoudig in elkaar gezet door je de mogelijkheid aan te bieden om in te loggen via een link. Hierbij hoef je niet een wachtwoord in te geven, maar kan je inloggen via een e-mailtje dat wij naar jouw sturen.

Daarnaast heeft Keeping ook de ondersteuning voor de populaire passwordmanager 1Password, zodat je niet de app in en uit hoeft, mocht je toch liever jouw gekozen wachtwoord in te willen geven.

Maak jij gebruik van meerdere organisaties in Keeping? Geen probleem! Met de Keeping-app voor iOS wissel jij eenvoudig tussen jouw organisaties en kan je de uren schrijven bij verschillende tijdkaarten.

Ook uren bijhouden op jouw iPhone?

Keeping is een compleet pakket, en altijd gratis voor de ZZP’er! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.

https://keeping.nl/urenregistratie-app