Marketing forum
Image default
Marketing strategie

Hoe kom je aan meer Instagram volgers

Instagram, een van de meest snelgroeiende social media platvormen van dit moment. Niet alleen wordt Instagram veel op de particuliere markt gebruikt maar ook zakelijk. Adverteren gaat voor bedrijven namelijk heel eenvoudig tegen lage kosten. Het publiek is gigantisch omdat 95% van de gebruikers particulieren zijn en dus interessant voor bedrijven.

Razendsnel foto’s delen

Met Instagram kun je snel en gemakkelijk je foto’s delen met anderen. Je schiet een foto met je mobiel en binnen enkele seconde heb je hem gepost op Instagram. Aan de foto voeg je eenvoudig tags toe welke men hastags noemt. Deze hastags zijn zoekwoorden en daarmee worden jouw foto’s weer door anderen gevonden.

Goede tags

Wil je veel mensen bereiken dan heb je niet alleen leuke foto’s nodig met goede tags maar ook een aantal volgers. Hoe meer volgers je hebt, hoe populairder je overkomt. Daarmee vergroot je dus ook de kans dat je er nieuwe volgers bij krijgt.

Meer volgers op Instagram

Een veel gestelde vraag is: “Hoe kom je aan meer volgers op Instagram”. Hier zijn meerdere antwoorden op te geven. Je kunt zelf andere mensen gaan volgen. Dit kan je nieuwe volgers opleveren, maar niet iedereen zal je gaan terugvolgen. Er zijn een aantal gebruikers op dit populaire social media netwerk die je altijd terugvolgen. Deze gebruikers zijn te vinden onder een aantal specifieke tags.

Gratis meer Instagram volgers

Wanneer je binnen de Instagram app op het vergrootglas klikt, kom je in de zoekfunctie terecht. Je kunt bovenin het scherm klikken op zoeken en daarna kiezen voor de categorie ‘tags’ welke tussen ‘top’, ‘personen’ en ‘plaatsen’ staat.

Vervolgend typ je een van de volgende tags in en deze mensen volg je. De personen zullen je vervolgens terug volgen.

·         #follow4follow

·         #follow

·         #followme

·         #followback

·         #follower

·         #followalways

Instagram volgers kopen

Je kunt natuurlijk ook een hoop tijd en moeite besparen en gewoon Instagram volgers kopen. Hiervoor hoef je geen wachtwoord op te geven maar slechts je gebruikersnaam. Binnen korte tijd heb je dan 250/500/1000 of meer volgers voor een schappelijke prijs. 250 volgers koop je al voor minder dan 10 Euro. Grotere aantallen zijn in verhouding weer een stuk voordeliger.

Overige tips

Om volgers te krijgen heb je natuurlijk wel wat interessante plaatjes nodig. Heb je zelf nog niets of nauwelijks wat gepost dan is het voor anderen natuurlijk ook niet interessant om je te gaan volgen. Zorg dat je zelf actief deelneemt en hier en daar eens een comment plaatst en een foto liked. Hierdoor neemt de kans ook toe dat men ditzelfde terug doet.