Marketing forum
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie Scherpenzeel voor lichamelijke ongemakken

Met Fysiotherapiepraktijk Scherpenzeel behandelen we u graag met ons persoonlijke behandelplan. Lichamelijke klachten liggen al snel op de loer wanneer u een verkeerde houding heeft gemaakt of een onverwachte beweging. Een stijve nek, pijnlijke gewrichten of moeizame bewegingen zijn dan altijd het gevolg. Wanneer deze klachten zullen toenemen, zal u al snel niet meer zo soepel kunnen bewegen als voorheen. En daar komt Fysiotherapie Scherpenzeel bij kijken. Wij helpen u graag bij het behandelen van uw klachten middels ons behandelplan dat helemaal is ingericht op uw klachten en voorkeuren.

Bij Fysiotherapie Scherpenzeel gaan ze professioneel te werk

Wanneer u bij Fysiotherapie Scherpenzeel komt voor een behandeling, zullen wij er alles aan doen om uw klachten op te lossen. In de praktijk zien we dagelijks mensen die te lang zijn doorgelopen met hun klachten en weten wij uit ervaring dat klachten sneller verholpen worden wanneer er op tijd wordt ingegrepen. Maak daarom spoedig een afspraak met onze fysiotherapeuten om de klachten te analyseren. Dit scheelt u uiteindelijk geld, tijd en minder pijn.

In onze praktijk werken we met een driedelig- stappenplan. Ten eerste zal er een screening komen waarbij er gekeken wordt of u bij ons moet zijn of toch bij uw huisarts. Voor bepaalde klachten is het namelijk essentieel dat er eerst een specialist naar gaat kijken. Wanneer u doorverwezen bent van de huisarts, zal deze fase niet gebeuren. De volgende stap is een intake en onderzoek waarbij wij graag uw verhaal horen en een beeld schetsen van de klachten die u heeft. Hierna zal er middels een lichamelijk onderzoek de diagnose bevestigen waarnaar er een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld.

De persoonlijke behandelplannen van Fysiotherapie Scherpenzeel zullen bestaan uit behandelingen en oefeningen die ervoor gaan zorgen dat de klachten zullen verminderen. Door alles op papier te hebben weet u waar u aan toe bent en hoe de behandelingen eruit gaan zien. Wij vinden transparantie namelijk erg belangrijk.