Marketing forum
Image default
Industrie

Wilt u een specialist in zwaar transport inschakelen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om transporten voor uw bedrijf te verzorgen? Zoekt u naar een specialist met een uitgebreid aanbod aan heftrucks? Is uw bedrijf gevestigd in de omgeving van Veenendaal? Dan kunt u uitstekend terecht bij G. van Harten B.V. Dit is een specialist op het gebied van zwaar transport waar u terecht kunt voor het realiseren van transportoplossingen voor uw bedrijf. Dit is een ervaren en betrouwbare partner met jarenlange ervaring binnen haar vakgebied waar u onder andere een zware heftruck inschakelt. Werkt u in de chemische, medische, voedings-, staal- of betonindustrie of daarbuiten? Dan helpt deze breed inzetbare expert u graag!

Een zware heftruck vindt u in het wagenpark van deze expert

Bij G. van Harten B.V. kunt u onder terecht voor transport met een zware heftruck. Deze expert beschikt over een uitgebreid wagenpark met diverse heftrucks. Zij maken gebruik van verschillende hulpstukken om transport van allerlei soorten objecten uit te voeren. De heftrucks zijn werkzaam op zowel diesel als gas. Daarnaast hebben ze geïnvesteerd in verschillende elektrische heftrucks voor een duurzamer transport. Deze expert maakt gebruik van de nieuwste technologieën in hijs- en hefwerkzaamheden en is op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving. Ook beschikken ze over een VCA-certificaat. Zo bent u verzekerd van een veilig transport!

Maak kennis met de uitgebreide service en dienstverlening van deze specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in zwaar transport voor vervoer met een zware heftruck? Schakel dan G. van Harten B.V. in door contact met ze op te nemen. U bespreekt eenvoudig uw aanvraag met de specialisten van dit bedrijf en komt er zo achter wat zij precies voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over bijvoorbeeld industriemontage of het realiseren van een industriële verhuizing? Vraag het dan vooral aan de specialisten. Zij helpen u graag met het realiseren van een oplossing voor uw zwaar transport.