Marketing forum
Image default
Verbouwen

Leren handgrepen kopen: hoe houd je het materiaal in goede conditie?

De puntjes op de i zetten in je woning doe je door oog te hebben voor zelfs de kleinste details. Een groot deel van de woonaccessoires wordt tegenwoordig van leer vervaardigd of bestaat hier gedeeltelijk uit. Het natuurlijke materiaal past bij iedere woonstijl en laat zich makkelijk met andere materialen combineren. Met leren woonaccessoires kun je een bestaand meubel een indrukwekkende make-over geven. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van leren handgrepen om zo keukenkastjes- en lades, maar ook andere meubelstukken van een geheel andere uitstraling te voorzien.

Het onderhoud van leer

In webshop Bij Lien vind je een ruim assortiment. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en kunt ook samples bestellen, zodat je weet hoe het artikel er ‘in het echt’ uit zal zien. Leer is een duurzaam product. Gebruikseffecten geven volgens sommigen een extra robuust en authentiek karakter, terwijl anderen dit wat minder op prijs stellen. Geldt dit laatste voor jou? Neem de handgrepen dan regelmatig met een vochtige doek af en geef ze enkele malen per jaar een behandeling met lederwas of -vet. Ook kun je Bij Lien terecht voor lederen plankdragers.

Robuuste items voor binnen en buiten

In de bovengenoemde webshop kun je natuurlijk veel meer dan alleen leren handgrepen kopen. Ook voor andere betaalbare, creatieve en handgemaakte woonaccessoires ben je er aan het juiste adres. Naast leer vind je ook andere robuuste materialen als hout en beton in het aanbod terug. Er zijn producten voor zowel in als rond het huis verkrijgbaar. Het aanbod wisselt voortdurend, alhoewel de leren items, waaronder ook de lederen plankdragers, een vast plekje hebben bemachtigd.

Plankdragers van hetzelfde natuurlijke materiaal

Houd jij van leren details? Dan zijn de lederen plankdragers die Bij Lien aanbiedt wellicht ook wel wat voor jou. Het enige wat je nog hoeft te doen is een plank aanschaffen of zelf vervaardigen en deze met enkele schroeven aan muur te bevestigen. Voor de plankdragers van leer gelden dezelfde onderhoudstips als voor de leren handgrepen die je van dit materiaal kunt kopen.